• Archiefbeeld van Kermis Hoorn 2017.

    WFW

Samantha en Minh-Zone bij opening Hoornse kermis

HOORN Voice of Holland finalist Samantha Steenwijk en dancegroep Minh-Zone zijn de acts bij het openingsfeest van de kermis in Hoorn, zaterdag 11 augustus vanaf 13.00 uur. Samantha Steenwijk en Minh-Zone treden om 13.30 uur op, waarna om 14.00 uur de officiële opening van de kermis volgt. De kermis duurt tot en met Lappendag op maandag 20 augustus.

De Hoornse kermis biedt dit jaar ook weer de themadagen, met bijvoorbeeld maandag de traditionele Ouderen-middag. Op de Ouderenmiddag om 13.30 uur het speciale optreden van oud Hoorns levenslied zanger EJ Filee; hij zal voor het optreden een verrassende gast-artiest meenemen, zo belooft hij. De familiedag is traditioneel woensdag, met vanaf 12.00 uur schminken, en om 15.00 uur komen karakters van Frozen en scooterclown Desalles naar het kermis terrein. Aangepaste familieprijzen op de kermis (1 euro kinderattracties en meeste grootvermaak 2 euro) zijn er tussen 12.00 en 19.00 uur.

Bezoekers wordt aangeraden op de fiets of met openbaar vervoer te komen, of buiten de binnenstad te parkeren. Ook tijdens de opbouw van de kermis vanaf woensdagmiddag 18.00 uur. Het kermisteam van de gemeente is bereikbaar via tel: 06-20000255.

Veel kermis info staat deze week ook op de gemeente Hoorn pagina's in het Westfries Weekblad (zie de e-paper) en op www.kermis-hoorn.nl