• logo Westfriesondernemersgala

    Westfriesondernemersgala

Shortlist voor West-Friese bedrijven prijzen

WEST-FRIESLAND De jury voor de Rabobank West-Friesland Méér prijs heeft de shortlist voor de West-Friese ondernemingsprijs van 2017 bekendgemaakt. 

De winnaars van het 27e Westfries Ondernemersgala bevinden zich onder deze kandidaten. Voor de Rabobank West-Friesland Méér prijs zijn de volgende kandidaten geselecteerd: J. Blom Opmeer Constructie en Apparatenbouw BV uit Opmeer, Stichting Proeftuin uit Zwaagdijk en Stichting Zuiderzeemuseum uit Enkhuizen.
 

WBG RunnerUp Prijs 

Voor de WBG Runner Up prijs zijn de volgende kandidaten geselecteerd: Green Simplicity uit Enkhuizen, Soci-Com uit Enkhuizen en Zeilschool & Strandpaviljoen Enkhuizen.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het zaalprogramma van het Westfries Ondernemersgala op donderdag 8 februari a.s. 

Binnenkort gaat de jury bij alle kandidaten langs voor een bedrijfsbezoek. Daarnaast wordt de financiële gezondheid van de bedrijven doorgelicht. Aan de hand van deze uitkomsten beslist de jury op 8 februari wie dit jaar de winnaars zijn van de WBG Runner Up prijs en de Rabobank West-Friesland Méér prijs. 
 

Publieksprijs 

Bij de Van der Valk Retail Publieksprijs heeft niet de jury maar de inwoner en consument uit West-Friesland het voor het zeggen. Er kan online worden gestemd voor één van drie geselecteerde kandidaten.

De kandidaten zijn inmiddels druk bezig zoveel mogelijk stemmen te winnen. Maar ter oriëntatie kan ook worden gekeken naar video's van de kandidaten op de stemsite: westfriesondernemersgala.nl

Kandidaten voor de publieksprijs zijn E-bike Store Hoorn, Dirk de Wit Mode en Baby Plus al gezien.