• Avondlicht uitje naar de Friese meren.

    Wilgaerden

Sneekweek in Avondlicht

HOORN Vrolijk werden afgelopen vrijdag bewoners van Avondlicht uitgezwaaid voor hun uitje naar de Friese meren. 'It giet oan', meldde Avondlicht bij die gelegenheid, want het is de start van hele Friese week in het woonzorgcentrum. Het uitje ging naar Sneek, met daarbij een rondvaart en bijvoorbeeld een Friese lunch. Allemaal passend in de activiteitenweek, die 11 augustus wordt afgesloten met een 'Sneekdiner'.

Over de week in het Avondlicht meldt zorgorganisatie Wilgaerden het volgende:

"It giet oan in Avondlicht: Friese week!

Vrijdag 3 augustus startte de Friese week van woonzorgcentrum Avondlicht. Ruim honderd bewoners van woonzorgcentrum Avondlicht en hun begeleiders vertrokken 's morgens in opperbeste stemming naar de Pampuskade in Sneek voor een rondvaart op de Friese meren.

De hele dag worden de bewoners verwend met drankjes, een Friese lunch en een warm uitzicht over het Friese water. Gedurende deze week zijn er meerdere activiteiten rond het thema Friesland. Op 11 augustus wordt de week afgesloten met het Sneekdiner.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning vanuit Waardigheid en Trots. Waardigheid en Trots ondersteunt initiatieven op het gebied van o.a.: veilige zorg, samenwerking met de cliënt, informele en formele zorg.