• Gemeente Koggenland

Spierdijk met drie doe-teams aan de slag

SPIERDIJK Vijftig inwoners van Spierdijk zijn afgelopen donderdag met de gemeente in gesprek gegaan over de toekomst van het dorp. Nog voordat gemeente Koggenland de dorpsgesprekken startte, had Spierdijk al een doe-team wat werkt aan het behoud van een vitaal dorp. Daar komen nu nog twee teams bij.

De conclusie die tijdens de avond werd getrokken is dat Spierdijk voor jong en oud al veel te bieden heeft. De drie doe-teams gaan aan de slag om Spierdijk nog mooier te maken en vitaal te houden. Zij richten zich op groen in het dorp, een toekomstvisie voor behoud van voorzieningen en meer mogelijkheden voor spel en recreatie. Aandachtspunten op het gebied van verkeer zijn er ook. Die worden opgepakt door de gemeente en via de website aan de inwoners teruggekoppeld.
Na de jaarwisseling gaat het college op 10 januari in gesprek met inwoners van Grosthuizen over hun dorp. Zij ontvangen binnenkort een schriftelijke uitnodiging voor het dorpsgesprek. Meer informatie? Kijk op www.koggenland.nl/dorpsgesprek