• youtube

Stem op vrijwilliger van het jaar

MEDEMBLIK Drie volwassenen, drie jongeren en drie organisaties dingen mee naar de Vrijwilligersprijs Medemblik. Op vrijdag 9 november wordt deze voor de eerste keer uitgereikt.

De jury, bestaande uit Sanne Bakker, Ron van Breukelen, Marijke Langendijk, Moniek Lucassen Cor van Putten, heeft uit de 59 aanmeldingen een keuze gemaakt en per categorie drie nominaties bepaald. 
In de categorie Vrijwilliger van het jaar zijn genomineerd: Gerda Holla (Supporter van Schoon), Roy van der Ven (Wings of Change) en Sebastian Hageman (Koggenlandhuis Midwoud).

In de categorie Junior Vrijwilliger van het jaar zijn genomineerd: Lisa Bakker (SKJ Hobbyclub Medemblik), Anna van Velzen (Bakkerijmuseum) en Daan Immen (zwembad Het Molenbad).

In de categorie Vrijwilligersorganisatie van het jaar zijn genomineerd: stichting Warme maaltijdvoorziening en Rode Kruis, kinderboerderij het Langoortje en Wonen Plus.

Iedereen kan een stem uitbrengen. Ga daarvoor naar www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl. Het is mogelijk een stem per categorie uit te brengen. Stemmen kan tot 5 november.

De uitreiking is tijdens het Vrijwilligersfeest op vrijdagavond 9 november in café De Post in Midwoud.