• Three of Us bestaat uit Evert Sijm, Astrid Meester en Erwin van Osch.

    aangeleverd

Three of Us in De Stek

GROOTEBROEK Three of Us, een driemansformatie uit West-Friesland, brengt op zaterdag 20 januari een avondvullend programma in dorpshuis De Stek.

Dit trio is een samensmelting van musici uit West-Friesland. Three of Us bestaat uit Astrid Meester, Evert Sijm en Erwin van Osch. Astrid zingt de prachtige gevoelige liedjes, Evert (bekend van coverband Blue Star) is de bassist van de groep die zowel de akoestische als de klassieke gitaarpartijen speelt, en Erwin maakt het trio compleet als speler op de bugel, toetsen en cagon. Hij is tevens bekend van de coverband Back in the Groove waar hij ook de blazers-arrangementen voor maakt.

VERGETEN COMPONISTEN Het optreden in De Stek is vooral een ode aan 'vergeten' componisten en tekstschrijvers. Three of Us neemt het publiek mee naar de wereld van bekende componisten en tekstschrijvers uit de Nederlandse muziek. Denk aan Lenneart Nijgh, Harry Bannink en Jules de Korte. Maar ook grootheden uit het buitenland zoals Nina Simone, Burt Bacharach en James Taylor komen langs.

De aanvang is 21.00 uur. Vrij entree.