• Stoom uit je oren: trek Bello 100 meter verder, op 24 juni.

    Museumstoomtram

Trekken aan de Stoomtram

HOORN Rotaryclub De Eenhoorn in Hoorn daagt in samenwerking met Museumstoomtram Hoorn-Medemblik 'sterke jongens en meiden' uit voor een wedstrijd Stoomtram trekken: stoomloc Bello voort trekken over een lengte van 100 meter. Inschrijven van teams kan vanaf heden. Een spektakel-potje voor een goed doel, op 24 juni aanstaande. 

De wedstrijd vindt plaats onder het motto 'Kom stoom afblazen en trek aan stoomtram Bello voor een record' en is bedoeld voor maximaal tien teams van maximaal tien personen. De wedstrijd vindt plaats op vindt plaats op zondagmiddag 24 juni.

Uiteraard is er een goed doel aan het evenement verbonden en dat is is Stichting Tweestrijd, de zelfhulp jongerenorganisatie die verminderen van depressie en suïcide onder jongeren als doel heeft. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen wordt ook aan deelnemende teams een inschrijvingsbijdrage gevraagd van 250 euro.

Voorafgaand aan het evenement wordt om 12.30 uur een exclusieve VIP retourrit Hoorn-Wognum-Hoorn gemaakt; kaartjes kosten 50 euro persoon. Als voorbereiding op de wedstrijd die om 15.15 uur zal beginnen.

Inschrijvingen en sponsors zijn welkom, info via mail: rotaryeenhoorn@gmail.com of bij Mark Vijn, op tel: 06-41614751.