• Robin ANP

Twee nieuwe stemlocaties in Stede Broec

STEDE BROEC Op tien plekken in de gemeente Stede Broec kun je morgen, woensdag 20  maart, een stem uitbrengen. Er zijn ook twee nieuwe locaties deze verkiezingen. Dat zijn Omringlocatie Nicolaas in plaats van De Wurf en basisschool Willibrordus in plaats van De Klim-Op. Stemmen kan van 7.30 tot 21.00 uur.

De locaties op een rij, compleet met adres: Omringlocatie Nicolaas, Azalealaan 18, Lutjebroek; dorpshuis De Stek, Op den Hoef 36, Grootebroek; het gemeentehuis, De Middend 2, Bovenkarspel; rk basisschool Willibordus, De Bouw 64, Bovenkarspel; verenigingsgebouw De Tuf, Hoofdstraat 206, Bovenkarspel; De Wendel, Korenmolenlaan 2, Bovenkarspel; Nijntje Pluis, La Reinelaan 79, Bovenkarspel; 't Palet, Princenhof 4, Bovenkarspel; De Hussel, Dam 20a, Grootebroek en De Woud, Kloosterpoort 3, Grootebroek. 

Alle locaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. In het gemeentehuis is bovendien een kandidatenlijst in braille aanwezig.

Naast de tien vaste stembureaus zijn er ook twee mobiele bureaus. Tussen 9.45 en 10.45 uur staat dit mobiele bureau in verzorgingstehuis Gezinspaviljoen in Bovenkarspel en van 11.15 tot 12.15 uur in woonzorgcentrum Rigtershof in Grootebroek. 

Ook op de treinstations van Enkhuizen, Hoogkarspel en Hoorn is het mogelijk een stem uit te brengen. Meer informatie over stemmen op een NS-station is te vinden via www.ns.nl/stemmen.