• Jongerenkoor Upbeat/Wognum sluit af na 50 jaar.

    Upbeat Wognum

Upbeat Wognum zoekt oud-leden voor laatste feestje

WOGNUM Jongerenkoor Upbeat/Wognum houdt na 50 jaar op te bestaan. Ze sluiten af met een spetterende mis op zaterdag 23 juni, 's avonds om 19.00 uur. Om nog eens met iedereen samen te zingen en om een mooi 'kent u deze nog'-swingende voorstelling te maken, zijn de organisatoren op zoek naar oud leden. Om 50 jaar jongerenkoor flitsend af te kunnen sluiten. 

De organisatie schreef er het volgende bericht over: 

Jongerenkoor Upbeat/Wognum sluit 50 jaar jongerenkoor af!

Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom organiseren wij een mooie afsluitende mis. De mis zal op zaterdag 23 juni om 19:00 in de Hieronymuskerk in Wognum gehouden worden. Tijdens de mis zal muziek centraal staan en zullen nieuwe en oude (pop)nummers elkaar opvolgen. Het huidige jongerenkoor zal samen met vele oud-leden de beste nummers van 50 jaar jongerenkoor gaan brengen. Het zou fantastisch zijn om tijdens deze mis met het grote oud-leden koor te kunnen zingen voor een volle kerk! Daarom bent u allen van harte uitgenodigd om bij deze bijzondere en laatste mis te komen luisteren.

Na de mis is er voor alle oud-leden nog een reünie/feest in café Stam. Bent u lid geweest van Jongerenkoor Upbeat (voorheen Jongerenkoor Wognum)? Kijk dan op de website (www.jongerenkoorupbeat.nl) voor meer informatie én om je op te geven voor deze spetterende afsluiting! Dit wil je toch niet missen?