• UniCorno

Venetiaanse perikelen bij UniCorno

BOVENKARSPEL Vocaal Theatergroep UniCorno gaat naar Italië in Venetiaanse perikelen, een eigen, korte bewerking van Eine Nacht in Venedig van Johann Strauss jr. Voordat de gondel afvaart, is er een concertantdeel met meer operette, opera en musical. Onder anderen Offenbach, Verdi en Andrew Lloyd Webber komen daarin samen.

De kramen worden gecontroleerd, de kooplui zijn op zoek naar de beste waren en doen alvast oefeningen om hun stemmen flink soepel te maken, want de jaarmarkt komt eraan. Daarop volgt het carnaval, waar ze natuurlijk ook volop willen kunnen meezingen.

OPVARENDEN PLEZIEREN Dat er allerlei gedoe is met de hertog, een stel vrouwen dat aan persoonswisselingen doet en een gondelier die niet alleen maar zingt om de opvarenden te plezieren, zal hun niet veel uitmaken. Zij verzamelen zich rond de kok die de lekkerste macaroni van de stad bereidt.

Het concert van UniCorno begint zondag 28 oktober om 14.30 uur in Het Postkantoor te Bovenkarspel. Kaarten kosten 15 euro (inclusief een drankje in de pauze) en zijn te bestellen bij het theater, via www.hetpostkantoor.info.

Zie www.unicorno.nl voor meer informatie over het koor, of neem contact op via info@unicorno.nl.