• Schrijfster Janna de Lathouder en illustratrice Anna Schneider

    LathouderSchneider

Voorleesfeestje met nieuw boek

HOORN West-Fries boekmakers duo Janna de Lathouder en Anne Schneider houden woensdagmiddag 21 november een 'voorlees feestje' in Boekhandel Stumpel, aan het Grote Noord 81 in Hoorn: ze presenteren er hun nieuwe prentenboek mee, tussen 14.00 en 16.00 uur. 

Over het voorleesfeestje wordt het volgende gemeld:

"Janna de Lathouder leest op de middag een paar keer voor terwijl Anne Schneider een mooie tekening maakt. Deze zullen we na afloop verloten onder de bezoekers.

Het voelt een beetje alsof we jarig zijn. Want na vijf prentenboeken is er nu eindelijk ook een heus voorleesboek van Uil.

In De verhalen over alles vertelt Uil wat hij allemaal voor spannende en leuke dingen meemaakt. Zo vertelt hij over die keer dat hij op zoek ging naar een huisdier dat niet prikt. En hij neemt je mee in zijn verhaal van die keer dat hij verdwaalde in de sneeuw. En hij laat alles weten over zijn mooie zeereis die hij eens maakte op zijn eigen keukentafel.

Er is zoveel te vertellen. En er is zoveel te zien. Een echt feestje dus.

En als je het boek (of één van hun andere boeken) mee naar huis neemt, zetten we daar graag een (hand-)tekening voor je in."