• De Alkmaarse heavy metalband Thoughtless is de afsluiter van Wogpop 2018.

    aangeleverd

Wogpop trapt nieuwe jaar af

WOGNUM Een festival met bandjes, op een moment dat iedereen vrij is. Zo wordt op maandag 1 januari voor de 38e keer het nieuwe jaar afgetrapt met Wogpop in jongerencentrum Everland.

De kater van oudejaarsavond wordt op Wogpop verjaagd met oliebollen en stevige poprock. De Wogpopbezoekers houden wel van wat ruigere muziek. Dit keer komen er vijf bandjes optreden. Dit alles wordt aangevuld met een hapje en een drankje.

LOKALE BAND Het spits wordt afgebeten door de lokale band AV&U met hun groovy bewerking van soul en blues klassiekers, waarmee ze dit jaar de Tabor Talentenparade in Het Park in Hoorn wonnen. Daarna beklimt Knock-Out uit Wervershoof het podium, een rock-metalband die eigen werk combineert met covers van onder anderen Metallica, Status Quo en Muse. Daarnaast is er stevige muziek van Filthy McNasty. Deze band uit Hoorn en Hoofddorp speelde eerder in de voorprogramma's van Peter Pan Speedrock en John Coffey. Daarna treedt 3 Point Landing uit Alkmaar op. De Alkmaarse heavy metalband Thoughtless sluit het festival af.