• Jill van den Berg
  • Jill van den Berg

Wordt Jill de nieuwe Miss Teen of Noord-Holland?

SPANBROEK De 14-jarige Jill van den Berg uit Spanbroek doet dit jaar mee met de Miss Teen of Noord-Holland-verkiezing. De finale van deze verkiezing is zondag 12 mei in Purmerend. Omdat stemmen van het publiek voor 20 procent meetellen met het eindoordeel van de jury, hoopt Jill dat het West-Friese publiek haar wil steunen met een stem via SMS. Er kan tot zaterdag 11 mei 23.59 uur gestemd worden.

Jill kwam de Miss Teen Noord-Holland verkiezing, die onderdeel uitmaakt van Miss Beauty of The Netherlands, tegen op internet en besloot zich aan te melden. "Het evenement wordt georganiseerd door Jeanine Ottenhof en Nadine Werkhoven die ons ook de dansjes aanleren en ons catwalktraining geven voor de finale." De jonge Spanbroekse neemt het zondag op tegen zestien andere meiden. "het is een leuke groep meiden dus we gunnen het elkaar allemaal!" 

Jill denkt dat zij een goede Miss Teen zou zijn. "Ik ben de nieuwe Miss Teen of Noord-Holland omdat ik mensen een positief gevoel kan geven en ik mezelf ben. Ik wil ook overbrengen dat je je jezelf moet zijn en dat je je niet hoeft te veranderen voor anderen."

Stemmen kan door Poll Noordholland Jill B te sms-en naar 3010 (let op, hier zijn kosten aan verbonden: 1.10 euro per ontvangen bericht)

Miss Beauty of the Netherlands staat voor de krachtige jonge vrouw die straalt van binnen en daardoor ook van buiten. Deze jonge vrouw houdt van Beauty, Fashion, Social Media & Sports.