• Juliana

Boekweit|Olie Tennistoernooi zaterdag van start

HOORN De tennisbanen van HLTV Juliana op sportpark de Blauwe Berg vormen van zaterdag 7 tot en met zondag 15 juli het strijdtoneel voor de 40e editie van het Boekweit|Olie Tennis Toernooi.

In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7 17+, 8 17+, 6 35+ en 7 35+ worden zowel heren- en damesenkelspel als heren- , dames- en gemengd dubbelspel gespeeld. Dit jaar is de organisatie afgestapt van het spelen van het enkelspel op basis van actuele rating. Nu worden zowel enkelspel als dubbelspel weer gespeeld op speelsterkte.

In verband met de jubileumeditie zijn er ook diverse extra evenementen tijdens het toernooi, zoals op zaterdag 7 juli een event voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Direct na het programma voor de jeugd worden op zaterdag 7 juli tussen 14.00 en 16.00 uur kinderen (en hun ouders) en andere belangstellenden uitgenodigd om kennis te maken met tennis en de vereniging. De trainers verzorgen leuke clinics voor de kinderen en volwassenen. Meer informatie op boekweitolietennis.nl,