• Medailles aan het einde van het seizoen.

    AquaWaarD

Einde seizoen met medailles

WEST-FRIESLAND Uit Hoorn, uit Obdam en van overal uit het West-Friese komen ze en ze zwemmen en waterpoloën in Heerhugowaard. En met plezier constateren ze bij AquaWaarD dat ze met medailles het seizoen kunnen afronden.

TWEEDE KLASSE AquaWaarD heeft zich naar een promotie gezwommen, naar de tweede klasse. Pas in de laatste wedstrijd van het seizoen werd duidelijk dat de promotie was behaald. Ook persoonlijk werden er vele records gebroken en konden talloze medailles mee naar huis.

PRESTATIE VAN FORMAAT Een prestatie van formaat, want er werd al met de nodige spanning een start gemaakt. Aan het einde van het vorig seizoen werd de vereniging getroffen door het vertrek van een aantal zwemtrainers, die na jaren trouwe dienst besloten, iets anders te gaan doen met hun vrije tijd.

"Het gat dat daar viel is goed opgevangen door de overige trainers, aangevuld met twee nieuwe trainers", zo wordt vanuit de club gemeld.

NIEUWE IMPULSEN Voor de kinderen kon daardoor alles doorgaan en is er geen training uitgevallen.

Ook de organisatie van het wedstrijdzwemmen kwam in nieuwe handen waardoor het wedstrijdzwemmen echt een club werd binnen de vereniging. Ook nieuw dit jaar was de mogelijkheid om buiten de normale competities mee te doen aan individuele wedstrijden, die door de hele provincie werden georganiseerd.

"Ook bij deze wedstrijden is altijd een clubje van AquaWaarD aanwezig geweest en werd de naam van de vereniging goed op de kaart gezet."

Info: www.aquawaard.nl