• Loopgroep Hoorn nodigt uit om te komen trainen.

    Loopgroep Hoorn

Hardlooptraining in groepsverband

Trainen voor de Schutz Marathon

HOORN Loopgroep Hoorn verzorgt voor het 13e jaar een hardloopclinic ter voorbereiding op de Schutz Marathon Hoorn voor leden en niet leden.

De clinic is gericht op lopers die in groepsverband willen trainen voor de 10 km of de 21,1 km van de Schutz Marathon Hoorn op 3 juni 2018.

In 15 weken worden de lopers begeleid en getraind om het uiterste uit hun zelf te halen tijdens hun afstand op de Schutz Marathon Hoorn. "De focus kan heel divers zijn,", aldus Loopgroep Hoorn, "de ene zal sneller willen zijn dan een vorige keer terwijl voor een ander het uitlopen het doel is. Het is allemaal mogelijk, wij trainen met een doel maar wel met de nodige ontspanning en gezelligheid. Dit alles onder leiding van gediplomeerde trainers."

Naast de trainingen op de baan, aan de Holenweg in Hoorn, zullen voor de afwisseling ook duurlopen door het West-Fries landschap georganiseerd worden.

"Je komt op plekjes waarvan je het bestaan niet wist. Hoe leuk is het niet om samen met anderen te trainen naar dat ene doel, de Schutz Marathon Hoorn 2018. Of je nu een ervaren loper bent of pas net bent begonnen, onze clinic zorgt ervoor dat je getraind aan de start komt te staan."

Meer informatie is verkrijgbaar via www.loopgroephoorn.nl.

Maar op zaterdag 10 februari wordt ook een voorlichting over de clinic gegeven in het clubgebouw van de Loopgroep Hoorn aan de Holenweg in Hoorn. Aanvang 09.45 uur.

De eerste training voor de 21,1 km clinic start op maandag 19 februari van 19.30 uur tot 21.00 uur en voor de 10 km clinic op woensdag 21 februari van 19.30 uur tot 21.00 uur.