• De meiden van Westfriesland SEW verloren eerder van de Boer'n Trots Kaas-dames.

    Westfriesland SEW

Het is tijd voor revanche bij SEW

Westfriesland SEW speelt thuis in nacompetitie

WOGNUM Westfriesland SEW begint zaterdag 13 april om 19.00 uur aan de eerste van een serie van drie thuiswedstrijden in de nacompetitie van de eredivisie handbal. In de Westfrieslandhal in De Bloesem ontvangen de dames van Westfriesland SEW de lastige tegenstander Boer'n Trots Kaas/DSVD uit Deurningen.

De heenwedstrijd ging op 9 maart na een gelijk opgaande strijd slechts nipt verloren met 28-26. Reden temeer om zaterdagavond 13 april revanche te nemen en daarmee de kans open te houden om bovenaan de nacompetitiepoule te eindigen.

GROTE STAP DICHTERBIJ Aangezien de achterstand slechts drie punten bedraagt, brengt winst op de Boer'n Trots Kaas-dames de kans op prolongatie van het eredivisieschap een grote stap dichterbij.

MEELEVENDE SUPPORTERS Behoud van de plek in de eredivisie betekent dat Westfriesland SEW dit jaar onafgebroken al veertig jaar in de landelijke eredivisie handbal speelt. Vriend en vijand zijn het er over eens dat deze prestatie van formaat vooral te danken is aan de sfeer van de altijd massaal opkomende en meelevende supporters op de druk bevolkte tribunes in de Westfrieslandhal.

SPANNENDE STRIJD Met de steun van die supporters belooft het ook zaterdag een spannende strijd te worden. De Westfrieslandhal is te vinden aan de Conferencelaan 19.