• IJsbrand Chardon komt naar de Landbouwshow Opmeer, op 6 augustus.

    via Landbouwshow Opmeer

IJsbrand Chardon komt naar Landbouwshow Opmeer

OPMEER Landbouwshow Opmeer heeft voor de show van augustus 2018 IJsbrand Chardon weten te contracteren. Een uniek optreden voor de Landbouwshow van een wereldtopper bij de sport in aanspanningen. De organisatie in Opmeer is bijzonder opgetogen met de komst van Chardon. De Landbouwshow van dit jaar is op 6 augustus, de eerste maandag van augustus. 

Over de komst van IJsbrand Chardon naar Opmeer schrijft de Landbouwshow: 

"Op 6 augustus is er weer de bekende Landbouwshow in Opmeer. De voorbereidingen zijn in volle gang en de  eerste act heeft inmiddels toegezegd een demonstratie te geven en dat is niet de eerste de beste. Winnaar van talloze prijzen IJsbrand Chardon komt op zijn eigen manier laten zien wat de vierspansport inhoudt.

Chardon komt met een vierspan Lippizaner paarden laten zien hoe een vierspan paarden optimaal samenwerkt. De nadruk zal liggen op dressuur, vaardigheid en snelheid.

IJsbrand Chardon werd 4 keer Wereldkampioen, 28 keer Nederlands kampioen en de belangrijkste, meest aansprekende wedstrijd, de landenwedstrijd in Aken heeft hij 11 keer gewonnen.