• De raspaardjes van TopTurnen Opmeer na hun toernooi in Colchester.

    TopTurnen Opmeer

Internationaal succes voor TopTurnen Opmeer

HOOGWOUD Het jonge turnsters team van TopTurnen Opmeer voor het DGA toernooi in Colchester Engeland mocht na afloop van het toernooi poseren voor een flitsende Ferrari sportwagen, als ware raspaardjes van TopTurnen Opmeer. De jonge turnsters wisten fraai eremetaal te winnen op het grote Internationale DGA toernooi in Engeland. "TopTurnen Opmeer laat internationaal weer van zich spreken", zo wordt gemeld vanuit Opmeer. 

TopTurnen Opmeer vat de prestaties in Colchester als volgt samen: 

"Tijdens het 7e Internationale DGA toernooi in Colchester, Engeland, wisten de dames van TopTurnen Opmeer weer verschillend eremetaal mee naar huis te nemen. Tessa van Truijen (Hoorn), Zoë Voorthuijzen (Volendam), Sam van de Hilst (Nieuwe Niedorp) en Mara Slippens (Spanbroek) waren samen met trainster Monique Zwarthoed, met nieuw geleerde oefenstof, afgereisd om internationale ervaring op te doen.

In de meerkamp finale wist Tessa een zeer knappe 2e plaats te behalen met voor haar winst op het toestel vloer. Zoë turnde op het toestel sprong naar een knappe 3e plaats en eindigde in de eind ranking keurig 5e. Voor de benjamin Sam was een 10e plaats een mooie opsteker in haar prille ontwikkeling. Mara turnde alleen het toestel brug en wist op dit onderdeel de winst te behalen.

Foto aangeleverd: TopTurnen Opmeer DGA. Vlnr Zoë Voorthuizen, Sam van de Hilst, Mara Slippens en Tessa van Truijen. Na afloop poseren voor een mooie sportauto met al het eremetaal.