• De vaantjeswinnaars van Hikiwake in Hoogwoud

    Hikiwake

Judo Vaantjes bij Hikiwake

HOOGWOUD Jonge judoka Emma Tsang Chung heeft bij de maandelijkse Vaantjeswedstrijden van Hikiwake de Vaantjeswisselbeker van de club mogen overnemen.

De vaantjeswedstrijden van Hikiwake zijn een vast maandelijks gegeven en als methode biedt het de jonge juduka's een houvast om te zien waar ze staan en in hoeverre ze vooruit gaan. Aan de hand van gescoorde punten verdienen ze een vaantje: van 100 punten vaantje tot bijvoorbeeld het 1300 punten vaantje, zoals Stef Dongelmans deze maand behaalde. Maandelijks gaat er ook een jeugdlid naar huis met de vaantjes wisselbeker, na een bijzondere prestatie. Emma Tsang Chung liet 'prachtig judo zien en daardoor de beker dik verdiende', zo bleek.

De vaantjes die deze maand voor een volle tribune werden behaald: 

Siem Berkhout behaalde zijn 100-punten vaantje; Aydin Kalkan behaalde zijn 100-punten vaantje; Maxime Dusseau behaalde zijn 200-punten vaantje; Teun Nederpel behaalde zijn 300-punten vaantje; Stijn Stam behaalde zijn 500-punten vaantje; Mees Meuge behaalde zijn 600-punten vaantje; Jelger Moerman behaalde zijn 700-punten vaantje; Colin van Soelen behaalde zijn 1100-punten vaantje Stef Dongelmans behaalde zijn 1300-punten vaantje.

Meer info is er op www.hikiwake.nl