Larbi Loukou keert terug bij VVS'46

SPANBROEK VVS'46  kondigde afgelopen weekend de terugkomst aan van Larbi Loukou als de hoofdtrainer van de Spanbroeker voetbalclub. De club geeft dat aan in bijgaande verklaring. 

heeft in de persoon van Larbi Loukou de nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen gevonden. De 42-jarige Krommenieer trainde de Spanbroeker club al eerder tussen 2012 en 2014, toen nog actief in de derde klasse. Na drie jaar Hollandia T, waar hij vorig jaar kampioen werd, is Loukou momenteel hoofdtrainer van Strandvogels. Recent werd bekend gemaakt dat aan het eind van dit seizoen aan deze samenwerking een einde komt. De contacten met Larbi, zowel met het bestuur als met de selectie zijn altijd erg goed geweest. Het bestuur ziet hem dan ook heel graag terug als hoofdtrainer. Ook Loukou zelf geeft aan het gevoel te hebben dat zijn klus bij VVS'46 nog niet is afgerond. Over VVS'46: VVS'46 is een voetbalclub uit Spanbroek. De vereniging bestaat uit een veld- en een zaalvoetbaltak en beschikt over een mooie en zeer volledige accommodatie. Sinds de zomer van 2015 is het complex volledig energieneutraal. VVS'46 heeft 560 spelende leden, verdeeld over 199 senioren en 360 jeugdspelers. Vrouwenvoetbal is momenteel erg in opkomst en inmiddels is ruim 28% van de leden vrouw.

Ruim een week geleden maakte de club uit Spanbroek bekend dat bij het einde van het lopende seizoen afscheid wordt genomen van huidig hoofdtrainer Jeroen Bommels. De teleurstellende resultaten in het tweede seizoen van Bommels bij de club waren aanleiding voor het aangekondigde vertrek.