• Theo Annes

Loop mee met Battle4Life 2019

HOORN De inschrijving voor de Battle4Life 2019 is geopend. Deze sponsor-obstakelrun wordt op donderdag 30 mei voor en door Inloophuis Pisa, het gastvrije huis voor mensen uit West-Friesland met kanker, hun naasten of hun nabestaanden, gehouden.

De Battle4Life is op Hemelvaartsdag en vindt plaats in en om het Julianapark in Hoorn en de start/finish is bij Oranje Buiten op het terrein van Marina Kaap Hoorn. Het doel is zoveel mogelijk extra inkomsten op te halen, zodat Inloophuis Pisa het steuntje in de rug structureel kan blijven bieden.
De sponsor-obstakelrun heeft een laagdrempelig karakter, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen die Inloophuis Pisa een warm hart toedragen. De Battle4Life heeft vijf categorieën: kids, familie (nieuw), individuele deelnemers alleen of in teamverband en bedrijventeams (maximaal 8 deelnemers per team). Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.battle4life.nl/inschrijven. Fysiek voorbereiden kan met de speciale trainingen bij Sportpark Keep Moving in april en mei. Meer informatie op de site.