• Picasa

Mini Sportief maakt kleuters enthousiast voor sport

OPMEER 2NjoySports start 14 september een nieuwe cyclus Mini Sportief; een sportprogramma specifiek voor kleuters. Er zijn verschillende sporten. Denk aan judo, turnen, yoga, kungfu en atletiek. Dit helpt de kleuters en hun ouders in het maken van een sportkeuze, die uitgaat van het plezier en het talent van het kind. De kleuters worden tevens in hun motorische ontwikkeling veelzijdig gestimuleerd en sociaal gezien uitgedaagd. Veiligheid wordt geboden door een vaste begeleider.

Reactie van een ouder: "Wij willen onze dochter voordat zij de leeftijd heeft voor zwemles of een vaste sport al kennis laten maken met sport in het algemeen, het samen sporten in een vaste groep met passende begeleiding en de verschillende vormen van sport. Daarnaast vinden we de stimulering in de motorische ontwikkeling belangrijk en zien we dat onze dochter vrijer en vaardiger hierin wordt. Ook krijgen we zo een beeld wat voor haar een geschikte sport is, als zij wat ouder is. Ze vindt het leuk om energiek bezig te zijn, op een speelse manier met leeftijdgenootjes."

Meer informatie en inschrijven: info@minisportief.nl, tel: 06-53211093 of website: www.minisportief.nl. Inschrijven is in principe voor een heel seizoen, maar tussentijds stoppen is mogelijk. Resterende deelnemersbijdrage wordt dan geretourneerd.