• In Blokker wordt binnenkort '60 jaar handbal' gevierd.

    HV Blokker

HV Blokker bereidt 60-jarig jubileum voor

OOSTERBLOKKER Tegenwoordig heet de club  HV Blokker, handbalvereniging Blokker, maar de historie gaat veel verder. Op 7 september wordt zelfs 60 jaar handbal in Blokker gevierd. 

Alle oudleden en leden van verenigingen OHVZ, S&K en HV Blokker én degenen die het handbal in Blokker een warm hart toedragen zijn welkom bij het feest. Onder meer met de opening van de vernieuwde kantine op het complex aan de  Noorderdracht 42a en met handbal van iedereen die zin heeft om dat nog eens te doen: "Neem je (oude) handbalspullen mee! Aan leeftijddiscriminatie doen we niet", zo klinkt de uitdaging in de uitnodiging. 

Info over de gemengde teams tijdens het jubileumhandbal is er bij Peter Jacobsen.
Tel. 06-51696190 of per e-mail: peijna@gmail.com  Meer info over club en jubileum op facebook.comhandbal/hvblokker

Over het handbalfeest van 7 september maakte de club het volgende bericht: 

60 Jaar Handbal in Blokker

Op 2 September 1959 is onze mooie club opgericht. Om dit heugelijke feit te vieren, nodigen we alle oud spelers en speelsters van OHVZ, S&K en HV Blokker uit, die bij de vereniging hebben gehandbald, of nu nog handballen, voor het Jubileumfeest op zaterdag 7 september 2019.
Ook oud bestuursleden, ereleden, leden van verdiensten, sponsoren en al diegenen, die ondersteunende taken binnen de verenging hebben uitgevoerd, zijn van harte welkom.

Het programma van 7 september is als volgt:
16:00 Ontvangst op het complex
17:00 Opening van vernieuwde kantine
18:00 Borrel met BBQ en start ac?viteiten
20.00 Groots Jubileumfeest

Tijdens de Borrel is er gelegenheid om zelf ook nog even te handballen. Tenminste, als je denkt dat je in staat bent om je oude kunsten nog te kunnen en willen vertonen. Neem je (oude) handbalspullen mee! Er zal in gemengde teams gespeeld worden.
Aan leeftijdsdiscriminatie doen we niet! Teams worden ter plaatse geformeerd. Info hierover kun je verkrijgen bij Peter Jacobsen. Tel. 06-51696190 of per e-mail: peijna@gmail.com

Nodig eenieder uit, die je graag op dit jubileum feest wilt zien. Eenieder, die de vereniging een warm hart toedraagt, is van harte welkom.
Wil je de vereniging een cadeau geven, dan stellen we het ook zeer op prijs, als je je op deze dag aanmeldt voor de Club van 50.
Heb je vragen of suggesties om dit jubileum te doen slagen neem gerust contact met ons op. Telefonisch 0229-213147 (graag bellen na 13:00 uur), of per e-mail naar hvblokker@handbal.nl.
Het Jubileumfeest is ook te volgen via Facebook. www.facebook.com/HandbalHVBlokker