• De Polderloop is er voor iedereen, meldt organisator Aro88

    Aro Obdam

Polderloop met Aro88

OBDAM "Lekker lopen in Obdam", zo luidt de uitnodiging voor de Polderloop van Aro'88, die zondag 4 maart voor de 31e keer weer wordt gelopen.

De Runnersworld-Polderloop is er voor iedereen die graag hardloopt óf wandelt. Hardlopers kunnen teken voor 1, 3, 5 of 10 km. Voor wandelaars is er een 10km route. Alle starts zijn zondag op het sportcomplex van Victoria O in Obdam (tegenover het NS-station). Wandelaars starten van 09.00 tot 10.00 uur, hardlopers vanaf 10.00 uur (1 en 3 km) en 10.30 uur. Ook de finish is bij Victoria O en er is voor iedereen een herinnering. Voor de snelsten in verschillende leeftijdcategorieën zijn er prijzen te winnen.

Alle hardlooproutes en de wandelroute gaan door het groene (of witte deze keer?) landschap bij Obdam. Aro88 geeft de volgende extra info over de loop: 

Inschrijving, start en finish op en bij het sportcomplex van Victoria in Obdam, tegenover het station.

Start 1 en 3 km: 10u

Start 5 km: 10.30u

Start 10 km: 11.15u

Start wandelaars: 9 – 10u.

Belangrijk om ruim op tijd aanwezig te zijn voor inschrijven en omkleden! Het inschrijfgeld bedraagt slechts €2 voor de 1 en 3 km-, en €6 (bij voorinschrijving, tot 1 maart, €5) voor de 5 en 10 km-wedstrijd. Inschrijven voor de hardloopwedstrijden is mogelijk via www.inschrijven.nl

Inschrijfgeld wandeling: €5 (gratis voor kinderen tot en met 12 jaar). Een kop koffie/ thee op een warme, droge locatie met sanitaire voorziening, ongeveer halverwege, zijn hierbij inbegrepen.

Alle hardlopers en wandelaars gaan naar huis met een tastbare herinnering en natuurlijk zijn er prijzen voor de snelste hardlopers binnen elke leeftijdscategorie. De prijsuitreikingen volgen zo snel mogelijk na binnenkomst van de laatste lopers en vinden plaats in De Konkel, de kantine van het sportcomplex van Victoria.

Is de winnaar niet aanwezig, dan schuift de prijs door naar de volgende op de lijst, tenzij men zich tijdig heeft afgemeld.

Extra leuk, als drie of meer leden van één gezin meedoen aan een of meer van de hardloopwedstrijden; zij kunnen dit aangeven op het inschrijfformulier (Family Run). Onder die sportieve gezinnen verloten we een taart.

Kleedkamers en douches zijn beschikbaar in het sportcomplex.

Alle verdere informatie over de Runnersworld-Polderloop en over ARO'88 is te vinden op onze site www.aro88.nl

ARO hoopt vele hardlopers en wandelaars te mogen begroeten op 4 maart en bereidt zich weer voor op een sportief én gezellig evenement voor jong en oud!

De Runnersworld-Polderloop wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: Runnersworld Hoorn-Purmerend, Dutch Flower Group, Makelaardij Klaver, Cateringbedrijf Party Garden, Riny van de Water Tegelwerken, Bloemkwekerij Michel Smit, Borst Bloemen, KBL beletteringen en Bakker Koning.