• www.pixabay.com

Tennissen tegen dementie bij Ferry Holster Benefiet Toernooi

HOORN Tennisschool ALL-IN heeft zijn nieuwe goede doel gevonden voor het Ferry Holster Benefiet toernooi. Alle tennissers van Hoorn en omstreken zullen zich gaan inzetten voor ouderen met dementie in Hoorn.

Het Ferry Holster ALL-IN Benefiet Toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement, in het Sportcentrum Hoorn, waarbij alle tennissers van Hoorn en omstreken zich inzetten voor een goed doel. Na de goede doelen: Girls First, KWF, Inloophuis Pisa, Hospice Dignitas en de voedselbank is het nu de beurt aan ouderen in Hoorn die lijden aan dementie. "Elk jaar is het weer leuk om een goed doel te kiezen waar we ons voor gaan inzetten " vertelt Joris Kleinloog, eigenaar van Tennisschool ALL-IN. "Dit jaar is de keuze voor ons gemaakt. Onze oudste tennisser Henk Groenewegen van 96 jaar deelde zijn droom met ons. Hij wil zich graag inzetten voor ouderen met dementie in Hoorn. In samenwerking met onze tennisschool en de Omring woonzorglocaties, Lindedael en Hoge Hop hebben we besloten om dit jaar geld in te zamelen voor een bijzonder dagje uit voor deze ouderen.
Op zaterdag 2 februari zullen alle tennissers zich inzetten tijdens het Ferry Holster Benefiet Tennistoernooi op de indoor tennisbanen van Sportcentrum Hoorn. Het startschot klinkt om 18.30 uur. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door lokale bedrijven die dit unieke evenement sponsoren. Tennissers zullen op de baan strijden voor zoveel mogelijk games en daarna hun portemonnee trekken voor alle activiteiten met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor een super gezellige dagbesteding voor ouderen met dementie in Hoorn.