• DJ Johnny 5.

    DJ Johnny 5

Weekendtip: Smaakmarkt nummer drie

WIJK AAN ZEE Bezoekers kunnen zaterdag 20 juli op het Julianaplein in Wijk aan Zee weer genieten van het aanbod van de bekende Smaakmarkt. Het is de derde markt van het seizoen. De markt is geopend van 17.00 tot 21.30 uur.
Gezellig samen komen op het plein onder de kerktoren voor een hapje, een drankje, muziek en gezelligheid. De muziek op 20 juli is in handen van DJ Johnny5, bekend in het hele dorp en ver daarbuiten. Hij draait het allemaal: van de jaren '50 tot de nieuwste hits. Zelf een plaatje aanvragen mag natuurlijk ook.
En voor wie de live muziek niet wil missen, ook dat komt goed. Wijk aan Zee heeft natuurlijk een naam hoog te houden als het gaat om muzikaal talent. Deze keer voor het eerst op de Smaakmarkt: Maks.

De Smaakmarkt is een traditionele dorpsmarkt, op het plein onder de kerktoren, met lange tafels tussen de bomen. De lokale horeca, buurtkoks en liefhebbers, maar ook foodtrucks uit de regio bereiden er hun lekkerste gerechten: van een klein hapje tot volledige maaltijden, uit alle windstreken, altijd vers en met aandacht gemaakt.  De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Actief Wijk aan Zee (SaWaZ) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.