• Maarten van Keller

Win romantische vakantie met nieuwste film Verliefd op Cuba

HOORN Wie graag de koude winter inruilt voor een week vol zon, strand en romantiek in Cuba moet snel een ticket kopen voor de Ladies Night van 'Verliefd op Cuba' bij Vue Hoorn. Bij aankoop van een bioscoopkaartje maak je namelijk kans op 'de date van je leven': een vakantie van een week naar het tropische Cuba.

Vanwege de nieuwe film 'Verliefd op Cuba' organiseert bioscoopketen Vue in samenwerking met QMusic en Tui deze bijzondere actie. De Ladies Night is woensdag 13 februari. Wie voor 10 februari een bioscoopkaartje koopt, dingt mee naar de prijs. QMusic maakt op deze dag de winnaar bekend tijdens het programma van Joost en Hila.

Vue organiseert regelmatig Ladies Nights. 'Verliefd op Cuba' is de eerste film in 2019 die de bioscoopketen programmeert voor de Ladies Night, maar er volgen er nog meer dit jaar. Tijdens een Ladies Night krijgen de bezoekers een goodiebag en een hapje met een drankje. 

'Verliefd op Cuba' is vanaf Valentijnsdag in de Nederlandse bioscopen te zien. Van de makers van de populaire 'Verliefd op Ibiza' beloven de tropische sferen en romantiek wederom van het scherm te spatten. De hoofdrollen worden vertolkt door onder andere Susan Visser, Jan Kooijman en Abbey Hoes.