• Tweede Kamerleden komen in Hoon huis aan huis campagnevoeren

    GroenLinks

Kamerleden gaan huis-aan-huis met GroenLinks Hoorn

HOORN De huis-aan-huis-campagne van GroenLinks in Hoorn krijgt de komende weken een extra dimensie: drie Haagse Tweede Kamerleden gaan mee om in de wijken te praten met mensen over hun straat, hun wijk en hun stad én over de plannen van GroenLinks. Aldus GroenLinks Hoorn in een campagne-bericht. 

"De afgelopen weken heeft het GroenLinks-team elke zaterdag een andere wijk bezocht om huis-aanhuis met mensen te praten. Het is een groot succes, in korte tijd hebben we veel mensen kunnen spreken over hun straat, buurt en de stad. Heel bijzonder dat Nevin Özütok, Isabelle Diks en Suzanne Kröger, alle drie GroenLinks-Kamerleden, met ons mee gaan. Nevin, Isabelle en Suzanne

Zaterdag 10 februari sluit Nevin Özütok aan bij het GroenLinks-team. Zij houdt zich in de Tweede Kamer bezig met onder andere lokaal bestuur en Arbeidsomstandigheden en discriminatie. Samen met het GroenLinks-team gaat Nevin huis-aan-huis in Risdam-Noord. Zaterdag 17 februari krijgt ons team versterking van Isabelle Diks, tot de verkiezingen wethouder in Leeuwarden en nu in de Tweede Kamer gespecialiseerd in ontwikkelingssamenwerking en defensie. Isabelle gaat huis-aan-huis met het GroenLinks-team in het centrum van de stad, waar op dezelfde dag ook het campagnepand wordt geopend. Zaterdag 10 maart kan Suzanne Kröger zomaar bij u aanbellen. Als groene GroenLinkser houdt zij zich in de Tweede Kamer vooral bezig met milieu, duurzaamheid en openbaar vervoer.

Het is nog niet bekend in welke wijk het GroenLinks-team op zaterdag 10 maart huis-aan-huis gaat. Mee de wijk in "Heel leuk dat deze Kamerleden met ons mee gaan op campagne," vertelt Roy Drommel (campagneleider). "En het is geen flitsbezoek, met een kopje koffie en dan weer terug: nee, ze gaan echt mee de wijken in. Zo werkt GroenLinks-politiek: luisteren naar elkaar, samenwerken en op een positieve manier echt iets veranderen. We hebben er veel zin in om met Nevin, Isabelle en Suzanne op stap te gaan."