• De Koggenlandse poster op het beeld van Nieuwsuur

    PvdAGroenLinks Koggenland

Koggenlander poster op Nieuwsuur

KOGGENLAND "PvdA/GroenLinks heeft Postertoaster niet nodig", roept de partijcombinatie in Koggenland in een campagnebericht. De partij meldt opgetogen dat ze toch al  weer het landelijke nieuws haalden, of althans er in figureerden. Eerder al met een video over 'klimaatbestendig Koggenland' bij Jinek, dit keer kwam de poster van de partij in beeld bij Nieuwsuur, afgelopen zondag. 

Voor wie het moest missen, ze maakten er het volgende bericht over: 

"PvdA-GroenLinks Koggenland heeft de Postertoaster App van Arjan Lubach niet nodig. Onze poster kwam prominent in beeld bij Nieuwsuur op zondagavond!", zegt Frank Scholtens, het campagne team lid wat aan de wieg stond van het maken van ons campagnemateriaal.

"We hadden onze verkiezingsposter ingestuurd om mee te tossen naar de eer voor de beste poster van deze campagne. Helaas hebben we de finale niet gehaald, maar ondanks dat zijn we apetrots. Met zo'n nieuwe partij, met zo weinig middelen, zijn we in staat om veel publiciteit en aandacht te trekken. Zo zijn we al op Jinek geweest en nu ook al in Nieuwsuur, krijgt onze facebook pagina dagelijks ….bezoekers en wordt onze website vaak bezocht. Ook zijn we op straat te zien, we lopen langs alle huizen en dorpen, folderen en delen bloemzaadjes uit, vooral aan de mensen die een Nee-Nee sticker hebben of zonnepanelen op het dak. Een cadeautje voor hun bijdrage aan het beter maken van het leefmilieu. De komende week ziet u ons vast in uw straat of bij het winkelcentrum, klamp ons aan, maak een praatje want dat doen we ook met u. We zien uit naar die ontmoetingen".