• Sociaal Hoorn

Sociaal Hoorn viert eenjarig bestaan

HOORN De Hoornse lokale partij Sociaal Hoorn bestaat deze maand één jaar. De afgelopen periode heeft de partij laten zien, dat ze midden in de samenleving staat en dat de partijleden opkomen voor de mensen die het echt nodig hebben.

"We hebben met onze wethouder, raadsleden en commissielid meer bereikt voor mensen die het moeilijk hebben. Daar zijn we trots op!", aldus fractievoorzitter Jeroen van der Veer. "Maar we hebben natuurlijk meer bereikt: de toeristenbelasting wordt ingevoerd en er is gratis parkeren op koopzondagen voor een groot aantal parkeerterreinen." Sociaal Hoorn heeft zich ingezet om banen in Hoorn te behouden en is initiatiefnemer van het Hoorns lerarenplan. "Dit plan gaan we de aankomende tijd verder uitwerken. We werken niet alleen vanuit de raadszaal, maar zijn vaak in de samenleving, in de wijken en buurten te vinden. Sociaal Hoorn helpt daadwerkelijk; zo werken
onze leden bijvoorbeeld mee met acties van, onder andere, de Voedselbank."

VOLLE KRACHT Sociaal Hoorn staat met beide benen op de grond, legt de fractievoorzitter uit. "We staan als partij tussen de mensen en niet boven de mensen. Samen met onze leden gaan we geregeld op bezoek bij bedrijven, wijkoverleggen en allerlei maatschappelijke initiatieven. We  zijn er dan ook trots op, dat onze partij nu al mooie successen heeft geboekt!" Sociaal Hoorn heeft initiatieven ontplooid en heeft het vertrouwen van veel kiezers gekregen. "Wij zijn een sociale partij, die daadwerkelijk waarmaakt wat ze zegt. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen; wij gaan op volle kracht ons tweede jaar in!

De komende maanden is de partij geregeld in Hoorn te zien met de opvallende 'Sociaal Hoorn Tent'. "Een tent, waar u de mensen van Sociaal Hoorn kunt ontmoeten. Stelt u daar gerust uw vragen of laat ons weten, waarmee we kunnen helpen! Ook kunt u dit via de mail doen:info@sociaalhoorn.nl. En, u kunt natuurlijk ook lid worden!"

Op 15 december kunnen geïnteresseerden vertegenwoordigers van Sociaal Hoorn ontmoeten op de hoek Veemarkt/Dal van 10.00 tot 17.00 uur en in de weken daarna in de diverse winkelcentra. "Kom gerust langs en neem de bekende shopper mee!"