• CU Hoorn overhandigt een taart in Ridderikhoff, (met blauwe das Tweede Kamerlid Joël Voordewind, met blauw jack CU Hoorn lijsttrekker Kees Maas).

    CU Hoorn

Taart voor Ridderikhoff

HOORN De ChristenUnie Hoorn heeft zaterdagmiddag medewerkers van restaurant Ridderikhoff verrast met een taart. Op de taart stond breeduit geschreven: 'waardevol'. 

De taart werd gebracht in het kader van de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van aanstaande woensdag 21 maart. ChristenUnie Tweede Kamerlid Joël Voordewind was naar Hoorn gekomen, om de plaatselijke campagne te ondersteunen. Met lijsttrekker Kees Maas bracht hij de taart naar Ridderikhoff. 

Over het waarom van de verrassing meldt ChristenUnie Hoorn het volgende: 

"Tijdens de verkiezingsmarkt van zaterdag 17 maart 2018 was Joël Voordewind,2e kamerlid van de ChristenUnie, aanwezig om de lokale fractie van ChristenUnie Hoorn te ondersteunen.

Samen met Kees Maas , lijsttrekker ChristenUnie Hoorn, heeft hij een bezoek gebracht aan Ridderikhoff en de medewerkers een taart overhandigd voor het waardevolle werk wat ze al jaren doen. Het restaurant biedt in samenwerking met Philadelphia Zorg meer dan 25 mensen met een verstandelijke beperking of psychische problemen een leerwerkplek of dagbestedingsplek."