• Janneke Suurendonk kreeg 3 februari de award Rookie of the year uitgereikt.

    P.J. Feldberg - www.pjf.nl

Award voor makelaar Janneke Suurendonk

HOORN Makelaar Janneke Suurendonk van RE/MAX Direct kantoor Hoorn is begin februari door de bedrijfsketen RE/MAX benoemd tot 'Rookie of the year 2017'.

In Bunschoten werd een feestavond georganiseerd door RE/MAX Nederland voor alle 103 in Nederland aangesloten makelaars. Onder het genot van een hapje en een drankje werden in diverse categorieën prijzen uitgereikt. Eén award is bestemd voor de beste startende makelaar; de Rookie of the Year (geleend uit de sportwereld). Dit jaar viel de eer aan de Hoornse makelaar Janneke Suurendonk. Zij is sinds 2016 aangesloten bij het kantoor RE/MAX Direct in Hoorn. Het niveau van dienstverlening en haar omzet over 2017 was van alle starters uit 2016 het hoogste.

Janneke Suurendonk: "Ik ben supertrots op deze prijs, ik heb er heel hard voor gewerkt. Ik heb vanuit de bouw een carrièreswitch gemaakt naar de makelaardij, als zelfstandig makelaar. Heel spannend om mijn eigen bedrijf te starten, na jaren loondienst! Maar door de goede begeleiding vanuit kantoor en de fijne collega's kwam dat helemaal goed. Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze en heb het ontzettend naar mijn zin. Het winnen van de Award is een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Mijn persoonlijke aanpak en begeleiding bij het verkoop- en aankoopproces worden door mijn opdrachtgevers zeer gewaardeerd. Ik haal dan ook veel bevrediging uit het contact met mijn klanten. Op het winnen van de prijs heb ik veel lovende reacties gehad. Uiteindelijk is dat natuurlijk een veel mooier compliment dan omzet of een award!"

Naast Janneke Suurendonk vielen ook twee andere Hoornse makelaars in de prijzen. Manon de Boer ontving een Executive Award voor haar inzet en Margit Nijboer eindigde in de top 10 van Nederland voor haar prestaties en ontving daarvoor een 100%-club Award.

De franchiseformule van RE/MAX is sinds 2001 actief in Hoorn. Zelfstandig werkende makelaars werken samen onder één dak. Het kantoor van RE/MAX Direct is gevestigd op Breed 36 in Hoorn.