Kerst op het Plein 2017

Inschrijven voor kerstmarkt

HOORN 'Kerst op het Plein' krijgt deze winter een tweede uitvoering en na het succes van vorig jaar wil de organisatie even flink uitpakken. Meer activiteiten en een volle programmering van 15 tot en met 17 december en de kerstmarkt van die zaterdag en zondag zal geheel doorlopen tot aan het Kleine Noord.

"Vorig jaar was het ondanks de drukte een leerjaar voor ons", zegt Bas Pronk namens de organisatie. "We weten nu dat er veel animo is voor een kerstevenement in Hoorn en dit jaar gooien we alle registers open." De samenwerking met Herberg Hoorn die vorig jaar gestalte kreeg, wordt dit jaar volledig omarmd. "Daardoor staat de programmering als een huis. Er is extra ruimte gecreëerd op het plein en tussen de schaatsbaan en kinderactiviteiten staat een verwarmde tent die als sfeervolle XXL huiskamer dient. Zondag organiseren we dit jaar voor het eerst een groot Kerstontbijt voor de ouderen uit Hoorn."

De inschrijving voor de Kerstmarkt is al van start gegaan en inmiddels zijn er al 50 deelnemers binnen. Vanwege de grotere ruimtevraag komen alle kramen en huisjes bij elkaar op het Kleine Noord, vlak bij het plein.

Een kraam aanmelden kan tot 29 november via kerstophetplein.nl.