• Kerstsfeer bij presentatie Toren Hoorn in Wognum

    Scholtens

Kerstevent Toren-Hoorn

WOGNUM Woontoren Hoorn krijgt in december extra infomatie dagen, bij ontwikkelaar Scholtens in Wognum. Op 16 en ook 28 december. De ontwikkelaar meldt het volgende daarover.  

Zaterdag 16 december kunt u tijdens het Kerstevent het woonproject TOREN zien, voelen en proeven in het Scholtens Gebouw in Wognum. Het atrium is in kerstsfeer omgetoverd, met kerstbomen en kerstaccessoires. U wordt verwelkomd met Glühwein, warme chocolademelk en wat lekkers.

TOREN is een nieuw woonconcept dat op de drempel van het stadscentrum van Hoorn verrijst, met een woontoren van ruim 55 meter hoog en een appartementencomplex van 5 verdiepingen. Tijdens het kerstevent staan er in Wognum medewerkers voor u klaar om uitleg te geven over het project Toren. En natuurlijk kunt u vooral van alles over de verschillende type appartementen bekijken. U kunt door de keuken en badkamer wandelen, u laten inspireren door prachtige interieurs ontworpen door de interieurstylistes van het Huis van Middenmeer. Er is een prachtige animatiefilm gemaakt van het wonen in de woontoren. Van het aankomen rijden in de parkeergarage tot het genieten van uw uitzicht vanaf het balkon. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het inkijkje in de ruime keuze aan appartementen. De medewerkers en de drie betrokken makelaars Hoekstra en van Eck, Jaspers van Diepen en De Stijl staan voor u klaar om de verschillende typen toe te lichten.

Met glossy en prijslijst in de hand kunt u thuis op uw gemak het e.e.a. doornemen tijdens de feestdagen. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een vervolgafspraak te maken met 1 van de makelaars. Bent u verhinderd zaterdag de 16e? Ook donderdag 28 december van 10.00-12.00 organiseren wij een Kerstevent. We zien u graag op onze Kerstevents in het atrium van het Scholtens Gebouw!

Datum:      Zaterdag 16 december

Tijd:        11.00-14.00 uur

Locatie:      Scholtens Gebouw aan de Geert Scholtenslaan 10 in Wognum.

Datum:                Donderdag 28 december

Tijd:                      10.00-12.00 uur

Locatie:     Scholtens Gebouw aan de Geert Scholtenslaan 10 in Wognum.

Kijk voor informatie over TOREN Hoorn op www.wonen-hoorn.nl.