• Hans Wijnhoff, Joost Deen, Piet Hellemans, Edzard Valk (SupermarktmanagerDEEN IJburg)

    DEEN

Klanten Deen sparen bijna 30.000 euro voor DierenLot

HOORN De opbrengst van de verkoop van de pluche honden en katten bij Deen Supermarkten is bekend. Eerder deze maand overhandigde directeur Joost Deen een mooie cheque aan Stichting DierenLot aan de bekende dierenarts en ambassadeur Piet Hellemans. Dit is de opbrengst van de verkoop van pluche knuffeldieren in februari tijdens de succesvolle Knuffeldieren campagne van Deen Supermarkten.
DEEN.

Het geld wordt lokaal besteed. "Wat een prachtig bedrag! Hiermee kunnen we hulpaanvragen van verschillende dierenhulporganisaties uit de regio van DEEN supermarkten ondersteunen. Dit geld zal bijvoorbeeld besteed worden aan de renovatie van nieuwe hokken. We zijn hier heel blij mee!" aldus Hans Wijnhoff van Stichting DierenLot. Per verkochte pluche werd automatisch € 0,50 aan Stichting DierenLot gedoneerd. De opbrengst van deze pluche knuffeldieren-actie komt in West-Friesland ten goede aan onder meer Dierenasiel Heberdina Timmer en de Dierenambulance Hoorn e.o.. Ook Dierenambulance Westfries-Land en Vogel- en Dierenopvang De Bonte Piet kunnen op een bijdrage rekenen.
Nog te veel dieren in Nederland leiden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Stichting DierenLot komt op voor gezelschapsdieren, zwerfdieren en dieren in de Nederlandse natuur en steunt met name lokale- en regionale dierenasiels, specifieke opvangcentra of dierenambulanceorganisaties. Deze dierenhulporganisaties hebben veelal financiële steun nodig voor voer, medicijnen, dierenartskosten, het uitvoeren van verbouwingen, aanschaf van materieel of hulpmaterialen.