• Alle dames van Beauty Concept Hoorn.

    Rob Kuiper

Nieuwe afslankmethode in Hoorn

Advertorial

HOORN Beauty Concept Hoorn, gevestigd in het winkelhart van Hoorn, biedt alles op het gebied van schoonheid: een kapsalon, drie schoonheidssalons, twee nagelstudio´s, een pedicure, een wellness massagepraktijk en een voedingsdeskundige. Sinds kort kan de klant er ook terecht voor de Body-Wizard, een revolutionaire afslankmethode die vet binnen een uur doet verdwijnen terwijl de klant relaxt of aan het werk is op een laptop.

Daisy Bierenbroodspot

Noelle Wessels is eigenaresse van Beauty Concept Hoorn. "Elk van onze medewerkers werkt zelfstandig binnen ons bedrijf. Omdat we alles binnen één pand hebben, versterken we elkaar. Klanten lopen makkelijk van de ene salon naar de andere."

BLIJVEND EFFECT Sinds kort biedt Noelle, samen met collega-schoonheidsspecialiste Marijke Zeilstra, een nieuwe afslankmethode aan: de Body-Wizard. Tijdens de behandeling wordt vetweefsel plaatselijk vacuüm gezogen en bevroren. Wanneer vetcellen een half uur à veertig minuten worden blootgesteld aan een temperatuur van 1 graad Celsius, treedt een natuurlijk verwijderingsproces in gang dat de vetlaag geleidelijk dunner maakt. Vetcellen sterven af en worden in de volgende acht à twaalf weken afgevoerd door het lichaam zelf. Daarna zou de behandeling herhaald kunnen worden. "Een mens kan nog zoveel sporten en diëten, maar oude vetcellen krijg je niet weg. Ze krimpen slechts. Bij behandeling met de Body-Wizard verdwijnen ze helemaal, en het effect is blijvend," aldus Marijke.

SNEL Noelle: "Het is snelle en veilige manier van afslanken. Vetcellen zijn gevoeliger voor de effecten van kou dan ander omliggend weefsel, zodat de huid niet wordt aangetast. Een Body-Wizardbehandeling kost niet veel tijd. Alles bij elkaar een uurtje. Je kunt hem ondergaan in de pauze van je werk, en daarna kun je meteen weer verder werken. Mensen liggen ondertussen te lezen, te slapen, of ze werken op hun laptop."

Een behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Over het algemeen is men na drie behandelingen tevreden met het resultaat. De Body-Wizard wordt voornamelijk ingezet voor buik, 'love handles', bovenbenen en armen. Na de behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde huid gemasseerd.

INTAKE Marijke: "De plastische chirurgie werkt al jaren met deze methode. Daarom zijn we trots dat ook Beauty Concept Hoorn deze effectieve afslankbehandeling mag toepassen. We pakken het professioneel aan, we hebben er een speciale cursus voor gevolgd; we hebben een apparaat in huis van hoogstaande kwaliteit dat we zelf hebben uitgetest; en de klant komt eerst voor een intake."

ACTIE Een behandeling kost € 175,- per plaatsing. Op dit ogenblik loopt er een openingsactie, waarbij de eerste plaatsing € 98,- kost.

iRamen 36, Hoorn
06 - 13624314