• Daisy Bierenbroodspot

Nieuwste technieken bij All Classes for Beauty

Advertorial

ZWAAG Opleidingsinstituut voor uiterlijke verzorging 'All Classes for Beauty' onderscheidt zich van vergelijkbare instituten door het onderwijzen van innovatieve technieken. Tijdens de open dag op zondag 13 januari zijn alle docenten aanwezig om die technieken te demonstreren en om voorlichting te geven over alle opleidingen. Bovendien zijn er die dag veel aanbiedingen in de groothandel.

De open dag is er voor mensen die geïnteresseerd zijn in opleidingen waarmee ze hun eigen bedrijf kunnen beginnen, of kunnen werken in een bestaande salon. All Classes for Beauty heeft erkende opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging, zoals schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, visagie en (medisch) pedicure. Daarnaast geeft het instituut een groot aantal workshops.

STAP VERDER De nieuwe technieken op het gebied van pedicure die zullen worden gedemonstreerd zijn het UniBrace systeem: het vervaardigen van iedere gewenste nagelbeugel, en de Arkada techniek, die toegepast wordt om verlichting te brengen bij ingegroeide teennagels. Een pedicure die deze technieken beheerst, gaat een stap verder dan anderen. Omdat All Classes for Beauty de enige in de wijde omgeving is die deze technieken onderwijst, trekt ze niet alleen cursisten aan uit Noord-Holland, maar ook ver daarbuiten. Onlangs heeft All Classes for Beauty zelfs cursisten uit België en Duitsland mogen begroeten.
Ook op het gebied van de overige opleidingen zullen er demonstraties gegeven worden en zullen de enthousiaste docenten graag al uw vragen beantwoorden.

DAGOPLEIDING Op dit moment zitten de avondopleidingen vol. In februari start het instituut daarom met een dagopleiding voor (medisch)pedicure. Moderne pedicures zijn professioneel opgeleide mensen die opgeleid worden volgens de nieuwste richtlijnen die zijn gesteld door de overkoepelende organisaties. All Classes for Beauty heeft de erkenning van Provoet en reikt dan ook door Provoet erkende branchediploma's uit. Tot nog toe is het slagingspercentage 100%.

PERSOONLIJKE AANDACHT All Classes for Beauty werkt met een team van vier enthousiaste, zeer ervaren docenten. Twee stagiaires die binnenkort afstuderen zullen het team versterken zodat er altijd achtervang is wanneer een docent onverhoopt afwezig is. Een klas bestaat uit maximaal zes cursisten, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht van de docent. Behalve klassikaal onderwijs is privéles mogelijk, en wordt er bij- en omscholing gegeven.

Naast de opleidingen heeft All Classes for Beauty een uitgebreide groothandel, waar behalve professionals ook particulieren welkom zijn.

Open dag: zondag 13 januari, van 12.00 tot 17.00, Oude Veiling 72, Zwaag. Toegang gratis. www.allclassesforbeauty.nl of 0229-223002.