• Van der Linden van Sprankhuizen

Opel-dealer is klaar voor de zomer

HOORN/ZWAAG Opel-dealer van der Linden van Sprankhuizen houdt het 'Klaar voor de zomer-festival' van 5 tot en met 8 juni. Klanten krijgen deze dagen tot 5.000 euro extra inruil bovenop de ANWB-koerslijst. Klanten kunnen ook kiezen voor de gratis zomercheck en profiteren van voordelige zomeracties.

Van der Linden van Sprankhuizen heeft groots ingekocht en maar liefst 250 nieuwe Opels op voorraad staan. Kies bijvoorbeeld voor de Opel Karl. Deze stadsauto is voorzien van vijf deuren, vijf zitplaatsen en heeft een rijke standaarduitrusting. Het karaktervolle design van de Karl combineert stijlvolle details met dagelijks gemak.

"Tijdens het 'Klaar voor de zomerfestival' ontvangt u op de Karl bovenop de ANWB-koerslijst 2.000 euro extra inruil", aldus Wouter van der Voort, directeur Opel. Op vertoon van de waardecoupon uit deze krant zijn er tal van aanbiedingen. Bijvoorbeeld de auto gratis laten controleren. "Hoe staat het bijvoorbeeld met het profiel van de banden, is de accu nog goed en zijn de vloeistoffen op peil? Onze monteurs kijken graag even onder de motorkap."

Andere mogelijkheid is de airco laten reinigen. "Bij meer dan zestig procent van de auto's is het aircosysteem inwendig besmet met schimmels of bacteriën. Of laat je banden vullen met stikstof zodat je langer kunt rijden op de juiste bandenspanning. Het bespaart bovendien brandstof."

Van der Linden van Sprankhuizen verkoopt personenauto's, bestelwagens, trucks en trailers. Begin de zomer goed en bekijk autowaardes op www.lvs.nl/klaarvoordezomer.