• Aldi

Prijzen krassen bij gerestylde Aldi Enkhuizen

ENKHUIZEN Aldi-vestiging aan het Rode Paard 1 wordt gerestyled. Bij de opening 22 mei zijn er vanaf 8.00 uur veel prijzen te winnen. Het wordt een feestelijke gebeurtenis, waarbij de filiaalleider Mark de Vaal de gerestylde winkel opent. Het vernieuwde filiaal zal vooral een andere uitstraling hebben waarbij meer aandacht is voor sfeer. Daarnaast is er een bredere keuze voor de consument omdat het aanbod
van het assortiment is vergoot. Ook de vindbaarheid van producten en acties is verbeterd.

De nadruk van het assortiment ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit, maar ook uiteraard op het versgebakken brood. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi' geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

PRIJZEN KRASKAARTEN De verwachting is dat het op de ochtend van woensdag 22 mei een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als schroefboormachines, combihamers of een tegoedbon van maximaal 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

FOODTRUCK Ter gelegenheid van de feestelijke dag staat er 22 mei ook een foodtruck op de parkeerplaats om de klanten extra te verwennen. Daar worden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

DUURZAME WINKEL Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de restyling is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan het Rode Paard 1 beschikt over 79 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.