Stemmen voor Publieksprijs

WEST-FRIESLAND Het Westfries Ondernemersgala heeft de drie genomineerden bekend gemaakt voor de Publieksprijs bij het gala van 8 februari. E-bike Store Hoorn, Dirk de Wit Mode en Baby Plus zijn de drie winkels die zich dit jaar met elkaar meten om de publieksgunst. Stemmen kan tot 8 februari op www.westfriesondernemersgala.nl

Het publiek kiest, na voorselectie door een jury, de winnaar in de Van der Valk Retail Publieksprijs, één van de drie prijzen die op het jaarlijkse gala worden uitgereikt. De jury lette vooral op: strategisch beleid van de zaak, het functioneren van de winkelformule en het innovatief gehalte van de winkelondernemer.

E-bike Store in Hoorn presenteerde zich in 2017 met een nieuw concept: alleen e-bikes in een fraaie showroom en daarbij een missie: 'Mensen vitaler houden door ze de vele voordelen van elektrische mobiliteit te laten ervaren'.

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel is volgens de jury sinds 1947 een modebegrip in West-Friesland. De jury: "Winkelen moet vooral leuk zijn, vindt men bij Dirk de Wit Mode. Dat vertaalt zich niet alleen in een hoge mate van service en advies en het eigen DW Atelier, maar ook in beleving".

Over Baby Plus uit Hoorn zegt de jury: "Baby Plus is niet meer weg te denken bij aanstaande en beginnende ouders", terwijl het ooit startte met een collectie buggy's als aanvulling op een fietsenwinkel.