• Foto: Duco de Vries

  Duco de Vries
 • Foto: Duco de Vries

  Duco de Vries
 • Foto: Duco de Vries

  Duco de Vries
 • Foto: Duco de Vries

  Duco de Vries

Toren van Hoorn gaat de hoogte in

HOORN/WOGNUM Vanaf de Provincialeweg is goed te zien dat het project de hoogte in gaat. De 2e en 3e verdiepingsvloer van de laagbouwappartementen zijn gelegd en de 2e verdiepingsvloer van de Toren is gelegd. Eind dit jaar worden de eerste appartementen opgeleverd.

Iedere donderdag vanaf 7 maart wordt een TOREN Inloopuur van 16.00 tot 17.00 uur gehouden op het Scholtens Kantoor aan de Geert Scholtenslaan 10 in Wognum. Met de Virtual Reality bril kunnen geïnteresseerden het digitale appartement doorlopen en ervaren zij de grootte van het appartement en bovenal het uitzicht over de stad. Voor beschikbaarheid, zie: www.wonen-hoorn.nl.

De Toren biedt sfeervolle appartementen op loopafstand centrum van Hoorn. Er is bij de woontoren een welkomstbalie met hospitality manager en loungehoek, een groene bloemrijke binnentuin. De appartementen variëren van 70 t/m 136 m². Het complex bevindt zich op loopafstand van station. Prijzen starten bij 299.000 euro v.o.n. met eigen parkeerplaats in parkeerkelder.