• Lars en Melissa in de 'zadelstoel' in de serre.

    Daisy Bierenbroodspot

Vergaderen op de boerderij

SCHELLINKHOUT In het pittoreske Schellinkhout is sinds kort locatieverhuur 'Terug in het zadel' gevestigd. De naam komt voort uit de hoofdbezigheid van eigenaresse Melissa Heuvelman: het houden en fokken van paarden. "'Terug in het zadel' kun je opvatten als 'terug naar de basis'. In ons mooie dorp, tussen de weilanden, de koeien en de paarden, kom je even los van de dagelijkse werkzaamheden."

Daisy Bierenbroodspot

Melissa runt het bedrijf met haar man Lars Kooijman. Melissa: "Alle soorten bedrijven zijn bij ons welkom om te vergaderen. Voor bijvoorbeeld directies en management is het soms prettig om een keer in een andere omgeving bijeen te komen. Maar ook voor het geven van een training, een creatieve workshop, of voor het organiseren van een teambuilding is 'Terug in het zadel' een geschikte locatie. Alles is bespreekbaar."

POSITIEF VERRAST 'Terug in het zadel' mag dan jong zijn, tot nog toe waren alle gasten positief verrast. Lars en Melissa kregen complimenten over de prachtige locatie. De gasten voelden zich verwend. Melissa: "Ik doe mijn best om de verwachtingen van mensen te overtreffen, en ze een dag te bezorgen die de moeite waard was. Dat lukt doordat ik zelf veel plezier beleef aan de verzorging van onze gasten."

PRACHTIG UITZICHT De locatie bevindt zich in de ruime serre van de boerderij, waar paarden op een paar meter afstand lopen te grazen. Hij is ingericht met rustige kleuren, waardoor het een relaxte omgeving is die een breed publiek zal aanspreken. Aan de grote rustieke houten tafel met comfortabele stoelen is plek voor circa twaalf gasten. Bij een presentatie of training kan de ruimte zo ingericht worden dat hij geschikt is voor meer personen. Een flip-over is aanwezig, een beamer en een projectiescherm. Er zijn twee toiletten, en een badkamer die te gebruiken is voor de sportieveling. Een schone handdoek ligt klaar. Buiten is een oplaadpunt voor elektrische fietsen, en voldoende eigen parkeergelegenheid.

VERSE STREEKPRODUCTEN Op verzoek worden lunch en diner verzorgd, waarbij gebruik wordt gemaakt van zoveel mogelijk streekproducten. Melissa: "Het melkveebedrijf van mijn schoonouders en zwager is hiernaast gevestigd. Het vlees dat wij serveren, is afkomstig van de koeien van hun boerderij. Dat geldt ook voor de melk. Altijd vers. Scharreleieren haal ik bij een kennis verderop in het dorp. Wij serveren een simpele maar lekkere maaltijd zoals zelfgemaakte soep, diverse belegde broodjes, hachee, een stamppotje. En een lekker toetje mag natuurlijk ook niet ontbreken!"

In de pauzes zijn gasten welkom om te kijken bij de koeien en de paarden in de stallen. Lars: "Dat is natuurlijk uniek. Maar als onze gasten liever willen uitwaaien kan dat ook, het IJsselmeer ligt op slechts tien minuten wandelen door het mooie Schellinkhout."

teruginhetzadel.nl