• Opsteker Media
  • Opsteker Media

Verkoopevent voor TOREN-project

HOORN Vanaf de Provincialeweg is goed te zien dat het bouwproject TOREN de hoogte in gaat. De 5e en 6e verdiepingsvloer van de laagbouwappartementen zijn gelegd en de 6e verdiepingsvloer van de Toren is gelegd. De bouwkraan is verhoogd naar 70 meter. Zaterdag 18 mei is er van 10.00 tot 12.00 uur op het kantoor van Scholtens aan Geert Scholtenslaan 10 in Wognum een verkoopevent voor dit project.

Tevens wordt iedere donderdag een TOREN Inloopuur van 16.00 tot 17.00 uur gehouden op het Scholtens Kantoor in Wognum. Met de Virtual Reality bril kunnen mensen het digitale appartement doorlopen en ervaren zij de grootte van het appartement en bovenal het uitzicht over de stad. Voor beschikbaarheid, zie: www.wonen-hoorn.nl.

TOREN biedt appartementen op loopafstand centrum van Hoorn, met onder meer vloerverwarming, luxe keuken, een compleet afgewerkte badkamer en een vooruitstrevend verwarmings-/koelingssysteem. De appartementen variërend van 70 tot en met 136 m²  Prijzen beginnen bij 299.000 euro v.o.n. met eigen parkeerplaats in parkeerkelder.