• www.pixabay.com

Webinar voor ouders oer de risico's van social media en gamen

HOORN Brijder Jeugd houdt op 19 juni een webinar voor ouders van kinderen die veel tijd gamend en op social media doorbrengen. Het thema is 'In gesprek met mijn kind over gamen en sociale media'. Brijder Jeugd biedt advies, voorlichting en hulp betreffende middelengebruik, zoals cannabis, alcohol of XTC, maar ook gokken, gamen of sociale media.

Brijder Jeugd verzorgt de webinar in samenwerking een pedagoog van het CJG Haarlemmermeer. De activiteit start om 20.00 uur en is gratis te volgen op computer, tablet of telefoon. Op 19 juni vertelt Brijder Jeugd ouders meer over de leuke en risicovolle kanten van sociale media en gamen. Zij komen te weten of en wanneer er sprake is van een verslaving en hoe daarmee om te gaan. 
Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Tijdens de webinar kunnen mensen via een chat vragen stellen aan de experts. Deze vragen worden zoveel mogelijk tijdens de webinar beantwoord. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door aanmelding via de link op de website www.brijderjeugd.nl