• PR

Werkboek voor jongeren over toekomstdromen

HOORN Rob van Loon presenteert dinsdag 17 september vanaf 15.30 uur zijn eerste boek 'The Journey to Young Entrepreneurship': "Aan het boek heb ik (in stilte) het afgelopen jaar met veel plezier gewerkt."

Het praktisch werkboek, Engelstalig, richt zich op jong-volwassenen en studenten. "Met het boek wil ik mensen helpen die nadenken over hun toekomst, over het invullen van hun ambitie, over het waarmaken van hun dromen. Middels praktische opdrachten en het delen van mijn persoonlijke ervaringen in combinatie met mijn ondernemerskennis van de afgelopen jaren, heb ik besloten om alles in één boek samen te vatten zodat ik jonge ambitieuze mensen kan helpen om vanuit kracht en creativiteit, hun ambities waar te maken. Doel van het boek is om de lezer meer duidelijkheid, richting en zelfvertrouwen te geven om op jonge leeftijd de juiste keuzes te maken.

Het boek is vanaf eind augustus online verkrijgbaar via Amazon.com en Bol.com, Bestellen of reserveren kan tot en met 17 september voor 15,95 euro.