• OPSTKR media
  • OPSTKR media

Wonen in de toren van Hoorn

HOORN Sfeervolle appartementen op loopafstand van het centrum van Hoorn. Met vloerverwarming, een luxe keuken, een compleet afgewerkte badkamer en een vooruitstrevend verwarmings- en koelingssysteem. Combineer dat met een uniek uitzicht over Hoorn en het IJsselmeer en het plaatje van wonen in de 'Toren' is haast compleet.

Toch is er nog meer in de Toren van Hoorn. Een welkomstbalie met loungehoek, een groene bloemrijke binnentuin en riante buitenruimte.

De appartementen variërend van 70 tot 136 vierkante meter en zijn op loopafstand van het station. De prijs is vanaf 290.000 euro vrij op naam. Ieder heeft zijn eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Meer weten? Kom zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 12.00 uur kijken. Dan is er namelijk een 'Toren-event' op het Scholtens Kantoor aan de Geert Scholtenslaan 10 te Wognum. Met een virtual reality-bril loop je door het digitale appartement en ervaar je de grootte van het appartement en bovenal het prachtige uitzicht over de stad.

VOORTGANG Momenteel is de keldervloer al gereed. De verdiepingsvloeren van de eerste appartementen zijn gelegd en aan de opbouw van de appartementen is begonnen. Nog ongeveer één jaar en de eerste appartementen worden opgeleverd. Meer op www.wonen-hoorn.nl.